Coronatider

Hej!

Här kommer en uppdatering vad som händer i verksamhet på OLGY Sandviken under omständigheterna som råder.

Vi ser att den ovissa framtiden påverkar oss på olika sett. Vissa tycker det är skönt att äntligen kunna få träna under en längre tid utan avbrott av resor och tävlande medan för andra kryper det i kroppen av att inte få tävla. Motivationen kan därför variera väldigt mycket beroende hur man känner för situationen med Covid-19. Det är därför viktigt att få bryta av med något annat om motivationen inte finns där för stunden. Vi vet inte mycket om framtiden men vi vet att det är många veckor kvar till OL-säsongen drar igång och det är därför viktigt se vad man själv behöver för att klara av denna pandemi med en inställd vår/sommarsäsong.

Det är inte många veckor kvar av detta läsår men vi fortsätter hålla träningar på tisdagar, torsdagar och även vissa måndagar. För de elever som är hemma hos sina familjer sköts samtal med oss tränare via Teams vilket vi tycker fungerar bra.

Såhär ser månadsplaneringen ut för maj.

Som ni ser har vi börjat dra igång med KM-tävlingar. Det är för att få träna på att tävla, nöta in tävlingsrutiner och försöka dämpa tävlingsabstinensen som befinner sig hos eleverna.

Vi vill fortsätta slå ett slag för vårat Instagram-konto: @olgysandviken
Där får ni följa med vad som händer i verksamheten och hur vi tränar. Här kommer några av de senaste inläggen.

Skolavslutningen för eleverna kommer se ut på lite annorlunda sett den här gången. Mer information kommer komma ut på skolans hemsida. Det är bestämt att någon form av avslutning kommer det att bli, men vilket upplägg är inte helt bestämt än. Skolans rektor jobbar för tillfället med att planera 3ornas studentavslutning och för att göra den så bra som möjlig utifrån de restriktioner som finns

Det var allt den här gången så kommer lite mer uppdateringar längre fram. Ta hand om er

/Coaches