Vinterträningen fortsätter!

Det har nu gått 2 veckor sedan uppstarten av vårterminen. Den snöfria vintern bjuder verkligen in till att komma igång med OL-tekniken, vilket vi försökt göra under de senaste veckorna. Vi har försökt planera in så det ska finnas valmöjlighet att springa med eller utan karta på så många pass som möjligt nu när snön är utom synhåll.

Här kommer några utsnitt från de senaste träningspassen:

OL-Intervaller med löpning till startpunkten
Moment
OL-Bana i Penger

Just nu kan man säga att vi snart avklarat 3 av 5 månader med grundträning innan säsongen drar igång. Viktigt för eleverna är att fortsätta ha tålamod och våga träna alternativt eller vila om de känner en viss osäkerhet/skada. Det är fortfarande många träningspass kvar innan tävlingssäsongen drar igång så det är fortfarande gott om tid för att fortsätta utveckla sin fysik, teknik och de mentala bitarna.

Förberedelserna inför vårens träningsresor är igång. Först ut är Fjärrstudierna till Alicante med årskurs 3. Vi kommer åka den 8/2 och komma hem den 21/2. Det är Sofie och Didrik som kommer åka ner med eleverna första veckan och sedan är det Thomas och Joakim Ingelsson som är där sista veckan med eleverna. Förra året blev det en väldigt lyckad resa och vi hoppas på det även denna gång. Årets andra resa blir med alla elever och vi kommer åka till Portugal, Aguiar Da Beira. JVM kommer gå där 2021. Vi är borta mellan datumen 17/3 – 25/3. Mer infor kring den resan kommer vi gå ut med närmare avresedatum.