Fjärrstudierna och Ungernförberedelser

I slutet av februari befann sig våra treor i Spanien, Guardamar, för att testa kombinationen studier och träning under en längre period utomlands. Vi bodde under de två veckorna i stugor på Marjals camping, 200m från den legendariska kartan Guardamar Norte. Kartan under är på Thierry Gueorgious ”N-course” som han springer en gång per år, vi gjorde några försök men hans rekordtid står sig fortfarande.

Ncourse

Under helgen deltog vi i årets första tävlingar, Costa Calida. Tävlingarna inleddes med en riktigt tuff långdistans i kuperad terräng som sedan senare samma dag följdes upp med en sprint i staden Cehegín. På bilden under ser ni hur staden såg ut och även en del av karta, riktigt roligt och svårt att hålla framförhållningen!
Cehegín
Dagen efter var det jaktstart i medeldistans utifrån resultatet föregående dag och många av våra elever var nöjda med sina insatser. Här kan ni läsa mer om tävlingarna samt se bilder. Tre tävlingar på Costa Calida var inte nog utan HaHu och Simon slog till och ritade en sprintkarta över poolområdet där det arrangerades en natt-masstart!

Nattmasstart

Vi kan återigen summera lyckade fjärrstudier där vi fått nya erfarenheter och även tagit ett kliv framåt mot kommande säsong! Vi bjuder på en lägerfilm signerad HaHä som visar lite av vad vi pysslat med under veckan.

Hela gänget

I skrivande stund håller vi på att fila på de sista bitarna inför vårt ungernläger. Vi åker söndag-söndag och kommer vara på två olika platser under veckan: Kiskunhalas & Pécs. Sista helgen kommer vi ta bussen ner till Kroatien för att delta på en medeldistans. Information om tävlingarna hittar ni här. I PM går det att läsa att terrängen passar ”the fast and the furious”, så räkna med att OLGY Sandviken lägger beslag på pallplatserna!
PécsKiskunhalas